Din lokale tømrer i Gilleleje, Frederiksværk, Hellerup, Hillerød

Er du på udkig efter en tømrer i Gilleleje omkring Nordsjælland, der kan udføre dit næste byggeprojekt, så er du landet på den rigtige side. Hos Tømrer- Snedkerfirmaet Bjørnskov ApS får du nemlig rutinerede og professionelle tømrere til din opgave. Vi sætter en stor ære i at levere arbejde i høj kvalitet, der står færdigt til den aftalte tid. Vores tømrermester dækker Gilleleje, Frederiksværk, Hellerup, Hillerød og resten af Nordsjælland – det gælder både større og mindre opgaver.

Kontakt os

Al slags gulvbelægning – erfaren tømrer i Nordsjælland

Inden for gulvbelægning er vores tømrer erfarne med al slags træmateriale, og i særdeleshed sildebensparketgulve, som ofte ses i ældre herskabslejligheder. Vi udfører både hele belægninger og reparationer i hele Nordsjælland og København. Vi tiltræder gerne dit projekt som tømrermester, både i forhold til rådgivning og den udførlige del af arbejdet.

Tagrenovering – tømrer i Gilleleje

Er det taget, der skal skiftes ud eller renoveres, så er Tømrer- Snedkerfirmaet Bjørnskov ApS din garanti for at arbejdet bliver udført let og professionelt. Vores tømrer er uddannede og rutinerede inden for tagrenovering og andre tømreropgaver. Vores tømrermester i Nordsjælland giver dig en udførlig plan over arbejdet, så du både er bevidst om pris og deadlines.

Lav en ab-forbrugeraftale med din tømrer i Gilleleje, Nordsjælland

Specielt gennem store tømreropgaver er det rart at have en klar aftale om arbejdet og dets udførelse. Derfor kan du naturligvis indgå en AB-forbrugeraftale med Tømrer- Snedkerfirmaet Bjørnskov ApS, når vi står for dit byggeprojekt i Nordsjælland eller København.

Vi påtager os alle typer opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget i Nordsjælland. Vi har særlig ekspertise i gulvbelægning, tagreparation samt renovering af sommerhuse. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores tømrer i Gilleleje, Nordsjælland på 28 76 91 96 eller på info@ts-b.dk. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.