Vinduesudskiftning i Nordsjælland

Leder du efter nye vinduer, som kan give din bolig fornyet energi og udtryk. Nogle trævinduer har vist sig at kunne holde mellem 150 og 200 år på grund af de gode materialer og de afprøvede principper, de er lavet efter. Men selvom dine vinduer måske er lavet til at holde længe, så kan det jo godt være, at det langt om længe er tid til en vinduesudskiftning.

Nye vinduer – Vi Samarbejder med forskellige leverandører

Står du og mangler en tømrer, der kan klare din vinduesudskiftning, så tag fat i os. Bjørnskov ApS står for både opmåling og opsætning af dine nye vinduer, og så står vi også for at handle dem hjem, fra bl.a. KPK Vinduer samt vores andre leverandører.

Vi udfører vinduesudskiftning i hele Nordsjælland samt i København, og garanterer et godt kvalitetshåndværk udført af uddannede tømrer og snedkere.

Vinduesudskiftning for både privat & erhverv
Hvad koster nye vinduer?

Er du i tvivl om, hvilke vinduer du skal have sat op, så hjælper vi gerne med rådgivning omkring det helt rigtige valg af nye vinduer og døre. Du modtager også et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre. Søger du efter en konkret nye-vinduer-pris, så er du velkommen til at kontakte os, så kan vi give et overslag.

Ved at bruge KPK Vinduer som underleverandør har du også den fordel, at du på KPK vinduers hjemmeside kan prøve vinduer i et virtuelt showroom inden du køber.

Nye vinduer er en energiforbedring af din bolig

”Tjen fedt på energiforbedring”. Sådan lyderoverskriften på en artikel på TV2 Nyhedernes hjemmeside, og det er ikke for sjovt. Vi bruger enormt mange penge og ressourcer på for eksempel opvarmning i hjemmet, og en stor del af den energi og de penge vi bruger, kan nedsættes, hvis vi energiforbedrer vores hjem.

Nye vinduer kan ofte være en sikker vej til at forbedre boligens energiforbrug, hvis du vælger de rigtige og bedst tilpassede vinduer til netop din bolig. Tømrer- Snedkerfirmaet Bjørnskov ApS hjælper gerne med valget af nye vinduer og døre, for at du får mest muligt ud af energiforbedringerne – også selvom det skulle være en mindre energiforbedring.