Renovering af hus i Nordsjælland – Bjørnskov aps står til din tjeneste

Drømmer du om at renovere dit hus? Eller har du lige købt et hus, der trænger til en kærlig hånd? Så kan du roligt læse videre her! Hos Bjørnskov ApS har vi nemlig stor erfaring med renovering af hus – både i forhold til den indledende planlægning og koordinering samt selve eksekveringen, som foretages af erfarne og dygtige håndværkere, som vi alle kan stå 100 % inde for.

Vil du have et godt tilbud på renovering af hus? Så er du meget velkommen til at skrive til os via kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Kontakt os

Vi hjælper også med dit sommerhus

Få det sommerhus du drømmer om med en professionel renovering. Vi kan både bistå med rådgivning, budgetlægning og udførsel. Få et tilbud på renovering af dit gamle sommerhus ved at ringe til os på 28 76 91 96 eller sende en mail til info@ts-b.dk.

Vi sammensætter det perfekte team ved renovering af hus

Når huset skal renoveres, er der nok at holde styr på og ofte kan det virke som en uoverskuelig opgave. Du kan dog være ganske rolig, for med vores mangeårige erfaring er der styr på hele processen fra start til slut. Vi sørger fro at finde de bedste håndværkere, og alt efter opgavens størrelse og omfang, har vi et godt netværk af eksterne samarbejdspartnere.

Det gør det nemt for dig, da vi sørger for at sammensætte hele holdet, så du skal kun kommunikere med os gennem byggeprocessen. Udover renovering af hus kan vi også hjælpe med tilbygning af parcelhus.

Hvad koster renovering af hus? Det er meget individuelt og det kommer an på omfanget af opgaven. Vi skræddersyr gerne et tilbud på baggrund af dine ønsker og behov.

Du skal blot ringe til os på telefon 28 76 91 96 eller send en mail til info@ts-b.dk, så tager vi en uforpligtende snak.