Træterrasser

En træterrasse fungerer perfekt som en naturlig overgang fra det grønne i haven til det vante i hjemmet. Vil du gerne have anlagt en lækker træterrasse i din have? Så kan vi i Bjørnskov ApS hjælpe dig! Vores håndværkere og fagfolk har godt 20 års erfaring med alt inden for anlæg og opbygning af træterrasser, og vi står gerne for hele projektet – fra planlægningen til selve udførelsen af arbejdet.

Interesseret i et tilbud på træterrasse? Så ring til os på 28 76 91 96, send os en mail på info@kbi-entreprise.dk eller udfyld vores kontaktformular til højre. Vi sidder altid klar til at få en uforpligtende snak med dig om dit terrasse-projekt!

Vi bygger træterrasser i Gilleleje, resten af Nordsjælland og København

Fra vores kontor i Gilleleje kører vores professionelle håndværkere ud til hele nordsjælland, fra Hillerød til Helsingør og alt imellem. Men vi giver ikke kun tilbud på træterrasser i nordsjælland. Hvis opgaven er stor nok, kører vi også så langt ned som København og alle de byer, der ligger på vejen – Farum, Lyngby, Ballerup og flere.

Hos Bjørnskov ApS er ingen opgaver for små eller for store. Hvis du er usikker på, om vi kan køre ud til dig og bygge din nye træterrasse, så hold dig endelig ikke tilbage fra at ringe. Vi kan sikker finde en løsning!

Træterrasser i mange forskellige træsorter

Når vi opbygger træterrasser, kan vi lave dem i en bred vifte af træsorter. Hver træsort har sin egen stil og sit eget udtryk, og hvilken en der passer bedst til din opgave, kommer meget an på husets udtryk. Vi hjælper gerne med rådgivning omkring, hvilken træsort der passer bedst til din nye træterrasse, samt om fordele og ulemper ved de forskellige typer.

Vi kan anvende langt de fleste gængse træsorter, heriblandt:

  • Ipe
  • Jatoba
  • Teak
  • Eg
  • Bankirai
  • Cumaro
  • Trykimprægneret med flere

Komposit kan i visse tilfælde også anvendes, men det er ikke særlig udbredt. De mest almindelige og anvendte træsorter er ipe, cumaro, bankirai og jatoba – men alt kan lade sig gøre, og vi rådgiver gerne.

Få en god pris på træterrasser

Vores håndværkere har mange års erfaring med både planlægning op opbygning af træterrasser, og vi ved, hvor vigtigt prisen på terrassen er for den enkelte boligejer. Vores erfaring og ekspertise gør, at vi kan tilbyde en god pris på din nye træterrasse og give dig et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål til en af vores tømrere, eller ønsker du, at vi skal komme ud og kigge på din opgave? Så tag kontakt til os og få bragt din drømme terrasse ud af hovedet og ind i virkeligheden!