Er dine gamle vinduer og døre blevet utætte? Hos Tømrer-Snedkerfirmaet Bjørnskov ApS har vi den ekspertise, der gør din drøm til virkelighed om at få varmen tilbage i huset. 

Vi er din pålidelige partner i udskiftning af vinduer og døre, og vi er her for at besvare alle dine spørgsmål i området Gilleleje, Frederiksværk, Hellerup, Hillerød og resten af Nordsjælland.

Kontakt os

Vinduesudskiftning og dørmontering - din vej mod et bedre hjem

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder udskiftning af døre og vinduer, montering af nye vinduer samt dørmontering. 

Uanset om du ønsker at forbedre isoleringen, ændre det æstetiske udtryk af dit hjem eller begge dele, står vi klar til at hjælpe dig med skræddersyede løsninger. 

Vores erfarne team sikrer, at montering af vinduer og døre udføres med omhu og præcision for at opnå den bedste mulige effekt.

Montering af vinduer og døre - Din vej til energieffektivitet

Drømmer du om lavere energiomkostninger og et mere behageligt indeklima? Vores montering af vinduer og døre med fokus på energieffektivitet kan gøre en markant forskel. 

Vi tilbyder vinduer og døre, der er designet til at mindske varmetab og støj, hvilket giver dig den komfort, du fortjener.

Vi sikre dig følgende fordele med udskiftning af vinduer og døre:

  • Energieffektivitet: Lavere energiforbrug og lavere regninger.
  • Komfort: Mere ensartet indendørstemperatur.
  • Miljøvenlighed: Det lavere energiforbrug, bidrager til at mindske din miljøpåvirkning.
  • Værdiforøgelse: Højere ejendomsværdi.

Nye vinduer og døre kan være med til at reducere CO2-udledningen

For det første kan nye vinduer og døre være mere energieffektive end gamle vinduer og døre. Det betyder, at de lader mindre varme slippe ud af huset om vinteren og mindre varme ind om sommeren. Dette kan føre til en betydelig besparelse på varmeregningen, og dermed også til en reduktion i CO2-udledningen.

For det andet kan nye vinduer og døre være lavet af mere bæredygtige materialer. Dette kan f.eks. være ved at bruge træ, der er FSC-certificeret, eller ved at bruge vinduer med en høj genbrugsprocent.

For det tredje kan udskiftning af vinduer og døre, føre til et forbedret indeklima. Dette kan f.eks. være ved at reducere støjniveauet, eller ved at forbedre luftkvaliteten. En forbedret indeklima kan føre til en øget livskvalitet for boligens beboere, og det kan også føre til en reduceret behov for at bruge energi på ventilation.

Hvad koster nye vinduer?

Er du i tvivl om, hvilke vinduer du skal have sat op, så hjælper vi gerne med rådgivning omkring det helt rigtige valg af nye vinduer og døre. Du modtager også et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre. 

Søger du efter en konkret nye-vinduer-pris, så er du velkommen til at kontakte os, så kan vi give et overslag.

Ved at bruge KPK Vinduer som underleverandør har du også den fordel, at du på KPK vinduers hjemmeside kan prøve vinduer i et virtuelt showroom inden du køber.

Kontakt os for udskiftning af vinduer og døre

Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med udskiftning af døre og vinduer i Nordsjælland. 
Uanset om du har spørgsmål om vinduesudskiftning eller ønsker en skræddersyet løsning til din bolig, er vi her for at hjælpe dig.

Ring til os på 28 76 91 96 eller skriv til os på info@ts-b.dk for at få en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan give dit hjem en imponerende transformation med udskiftning af vinduer og døre.